Pelancong

Saturday, 31 March 2012

So sad to hear that !






(Y_Y) Aku sedih sangat bila dengar cerita si dia dalam alam percintaannye ..  Aku rasa nak je jadi orang yang dia sayang  & aku tak nak jadi perempuan yang menhancuri hatinye.. </3
Ermm.. awak dari dulu saya nak je cakap  kat awak yang tentang rasa  ....

“ awak, bole tak saya ganti tempat perempuan yang awak sayang tu ? Saya nak di sanyangi macam pompn tu gak ! tapi .. awak , saya tak akan hancuri hati awak ! bole tak awak ? bole tak? Erm  macam tak mungkin je kan ? takpelah awak janji saya still rase awak ade dengan saya .. itu da cukup ! “

Whatever you do , Whatever  you want, Whatever you want to tell me  just tell  >_<   … I will be your  dairy  

Terima Kasih Menfitnah Ku !!




hey guys today aku nak luahkan  something nieyh ! Aku sungguh tak sangka ada kawan aku kat sekola lama aku  nieyh ,
ape  tah yang dia tak puas hati dengan aku .. After aku pindah sekolah , minah nieyh g buat cerita kat sekolah baru aku yang aku pindah sebab malu !
 Weyh
What the Fuck !  Aku pindah sekolah coz aku nk cikgu yang lebih baik mengajar  aku la begong  !  Weyh minah ape aku buat ngan kau sampai kau nak buat fitnah kat aku bukan bukan ?! Kau nak semua orang pandang buruk kat aku yea? Terima kasih la weyh ! Kau da Berjaya Sebarkan  Dosa kau tu bagi semua orang pun sambung buat dosa  menfitnah macam kau ! terima kasih sangat sangat  lah ye ! kau nak sangat dorang kan? ?AMBIK ARH ! tapi jangan kau nk rampas family aku dan abang – abang angkat aku ! Faham !? ?

Aku tak kisah sebenarnya weyh ,  setiap maknusia bole berubah yang penting orang yang aku sayang  still percayakan aku  sayangkan aku , Dan still ade dengan aku !  (>_^) 
 
(sabar jelha mimi oi  allah sentiasa ada dengan kita ) 
                                       
                Meyh aku doa kan korang (^_^)
*Ya Allah tunjukan lah mereka jalan yang Benar  *
massage cikgu jamal pernah cakap ngan aku  :jika benar atau tidak kawan kita itu melakukan pekara yang bole mengaibkannya janganlah kau mengaibkannye lagi , sesungguhnya dosamu lebih besar daripada orang yang telah mengaibkan diri sendiri itu  dosamu  ! kerana itu urusannya dengan allah, kita sebagai hamba hanya bisa mendoakan dia ke jalan yang benar bukan mengaibkannya , kerana kita tidak tahu esok lusa mungkin ia akan terbalik pada kita , jika tidak diri sendiri yang kena , lihatlah kuturunanmu nnty -  
Ameen !