Pelancong

Wednesday, 13 February 2013

Saya gembira..


Aku rasa dah cukup bahagia dengan hidup aku sekarang nieyh . Malas dah nak fikir pasal boyfreng. aku rasa tak perlu semua itu . Yang penting kawan kawan ada disisi kita untuk membahagiakan hari hari kita. If ada perasaan kat kawan kawan sendiri lebih baik pendamkan sajalah. Usah luahkan . Sebab takut bila dah diluahkan ...Dia plak yang jauhkan diri dari kita . ouhh mai ! 
So sad .

Ermm .. Kalau ada jodoh tak kemana.. Aku membiarkan dia hadir dalam hidup aku sendiri . Penat dah nak kejar . Lagi lagi kalau dah jadi hak milik orang . Walaupun Mereka hanya sekadar couple. That gurl tetap syang kau jugak. So biar aku disini melihat kebahagian kau. Aku rela begitu sahaja. Dari pada Perempuan itu berdendam kat aku kerana merampas hak dia . Aku faham . Aku juga , pernah merasai semua itu.. Aku nak mintak kat kau tolong jaga dia dengan baik.. If kau nak lepaskan dia . LEpaskan dengan cara yang elok . jangan sakitkan hati dia. Aku tak nak kaum aku menangis ..

Wahai Lelaki Kalau perempuan yang mintak putus dengan awak , itu bukan bermakna dia tidak menyangi awak tapi dia sudah penat dengan sikap awak yang tak ambik kisah tentang dia . Awak hanya memikirkan diri sendiri . Dan kemungkinan dia memang tak suka awak . Dia couple ngan awak hanya sebab terpaksa That's why bila awak konkong hidup dia . Dia menjadi rimas!

Jangan salahkan perempuan if perempuan mudah jatuh hati 
:)