Pelancong

Monday, 16 April 2012

Pergilah jika kau bukan milik ku !


Sayangg .. Maafkan aku kerana ku harus pergi dari hidupmu ! Kerana ku tak sangup menghadapi semua ini .. Sakityang kurasakan sekarang ini sayangg ! Engkau tidak akan pernah memahami hatiku ! Aku mengerti kau bukan milik ku !

Aku tak layak memilikimu .. Engkau dah jumpa perempuan yang terbaik untuk menjadi milik kau kan ? Terima kasih kerana selama nieyh kau takecare pasal aku .. Aku hargai apa yang buat kat aku .. Aku mmg tak kan lupakan kau , tapi maafkan aku sebab kena tinggal kan kau .. Tak sanggup aku melayan jiwa ku yang tegah kucar kacir nieyh!

 Hope kau bahagialah dengan si dia ye . terima kasih !
Selamat tinggal ! (T_T)







Btw thanks for the reading yeah ! love you ! Muahh <3


#I want you to know that I always loving you :(

Thursday, 12 April 2012

My lovely teddy bear !






Ni my busyuk busyuk teddy.. Muahh ! sayangg kau sangat teddy tau napa? Sebab kau hadiah pertama yang pernah orang bagi kat aku thanks to Mohd Nabil Ahmad Fauzi  kerana sudi membeli hadiah teddy bear untuk saya ye.. sampai aryni aku jadi kan teddy bear ni sebagai bantal busyuk aku , tido mesti ada dia… hahha ! jangan nk jeles sangat lahh  teddy bear je kowt ! aku hargai sangat sangat ! huhuhu ! Hope lepas ni ada lagi lah orang bagi aku adiah kan ? hehhe ! Eh korang tau tak teddy nieyh warn ape? Teddy ni warna putih ! wiiiiiiii! Mahal wooo !  Apa apa je lah .. nnty aku cakap lebih lebih kowang kata aku batak plak en ? mesti la batak doe ! frist time dapat adiah dr seseorang ! Kalau frist time batak la en ? ah g lantak aku lah nak batak kea pa ke ? janji aku bahagia .. kan kan ? btw thanks sangat lah sebab sudi baca blog mengong aku nieyh ! huhuh ! Love korang Muah muah ! Love yang selehnya akan ku berikan pada si dia oke .. hahah ! : P


P/s : kepada nabil , woi woi bila hang nk lepak ngan den huh? Grr rindu nk tengok awok sakit kan aty orang kena kena kan orang en ?? nyanyi nyanyi   Lalalala !
takecare . bye bye 

Nampak Aku apa kena buad??







Assalamualaikum kawan kawan blogger aku !! thanks kerana sudi nak bukak blog aku nieyh ! hehehehehe ! Hye hye heye hey korangggg ! nk kiss sikid .. Muahhhhxx!! Hahaha .. dah ,dah sikid je cukup tak bole lebeh lebeh nnty my baby boy jeles .. huhuu ! hmmm korang korang kalau nak tegur aku kat luar en ? Jangan cakap hai je tau ! Nnty aku tak layan lorhhh ! hehehe , sorry eyh kalau aku tak layan … Sebab aku tak nak jadi budaks perasan .. Kalau nk tegur sebut nama Full aku tau … Mcm nieyhh >> Hye Mimi Syahira <<  huhuhu ! Time uh baru aku layan .. tegok mood la kalau aku nak cakap ,aku cakap la, kalau aku nk senyum aku just senyum jeh .. hehehhehe ! Jangan mara sayangg !  Takde pon kalau korang nieyh budaks budaks facebook yang aku rapat n tak pena jumpa , sorry la ye aku tak cam lansung muka  walau sesiapa pon .. grrr . hahaha ! Apa yang korang kena buat ialah … >> Jerit nama aku kuat kuat then bila aku dah datang kat korang then korang  Tanya aku “kenal kte ark?”  If aku cakap “tak”  Anda dibenarkan “CUBIT AKU KUAT KUAT” hahahhaah !  (lol).. woi woi gelak gelak gak ! buat tau ? jangan tak buat ! kau tak buat mmg sampai bila bila lah kita tak jumpa weyhh !! Aku teringin tengok muka kau yang comel giler tuhh !  Kalau bole aku pelok korang time jumpa tuhh da pelok da kowt !!! Woooooooo Miss giler kowt tak penah jumpa ehn ?  Hahaha ! Muahahahaha ! Kalau bole aku nk jmpa kau tiap tiap ari kowt ! Heheheh ! aku mmg suka gelak .. Eleh nak cakap aku je banyak gelak .. Kau pon suka sangat gelak en? Gelak je .. Tak penat ke? Ish ish ish ! Takpe takpe , kalau penat bole tido awal kan ? kan ? hehehhe !!! ok la bubye  tu  je aku nak membebel buat kali ni ye ! thanks tau baca ! Sayangg korangg !!!  tau tau tau ?? Muah (^_^) 

Thursday, 5 April 2012

Budak Perasan!




hey awak ! ish ish ish kuat sangat perasaan ye ?Sape suka awak hahh?  Hello pless okeyy ! Saya dah berpunya lahh .. Hati saya ade kat die sorang  je tau ! Sibuk btol awak ni  nak kat saya .. Hehehe !
Hey awak ! jangan nak perasaan sangat lah  saya tak cakap kat awak yang tengah  baca ni pon .. Act saya tak tuju kat sape sape pon .. Gurau  je lha beb !  Sebenarnya saya just nak cakap kat awak  , yang saya suka awak sebagai kawan je … Sebab awak memang kawan saya pon kan …  Lain la awak dah jadi boyfriend special saya .. Bole lah saya cakap  Saya sayang awak pluss cinta awak kan , senang citer I love you la konon  kan  : P
Eh awak ! jangan ambik hati tau ?? Saya gurau je tadi uh .. Btw kalau awak  minat saya kan ..  (alamak aku plak yang da perasan ni ) Awak bagi je tau kat saya ye awak … oke sayangg ! love you muahhh :P