Pelancong

Monday, 2 September 2013

♥ Raya Tahun 2013 Amat Bermakna Bagiku ♥



Assalamualaikum, haa jawab salam syera dulu. Ehem-ehem.Thanks kat kawan-kawan yang raya dengan syera tu . Syera happy sangat. Tahun ni buat pertama kalinya syera dah berhijab.Syera hope sangat orang yang syera sayang suka. Raya pertama Syera raya kat rumah nenek see 
                      Sepupu syera (syafiq)
                     Sepupu syera (Fahkrullah)
                        Sister (Bebby)
This is My family

Raya kedua syera raya rumah Paklang kat kapar,Klang.
Dapat Photoshot sikit. hee :)



                  Raya keempat syera raya kat Taman Melati, KL.


Raya dengan Mat and Shahin .Seronok sangat dapat kenal Ibu Shahin &Adik shahin , Afrina. Tapi masa ni syera sakit, tu yang muka syera nampak lesu. Walau macam mne pun thanks mat buat syera gelak2.



Raya Keenam Syera raya dengan Kembar & BestFriend Syera until jannah. Haha see masa indra and irfan datang rasanya macam happy family je rumah syera. Macam taknak lepaskan dorang balik je.Thanks Make Me % Family Happy I love you Winda , Indra Irawan ,Irfan Effendy :)

                             Awak kembar & BestFriend kita selamanyaa :)

seterusnya .. Raya Kat Kampung , Macam MAcam dugaan , Hanya allah & malaikat je yang lindungi kami pada masa itu. hmm kereta rosak la tayar pancit la . hmm :'( See my face 
kesian tau kena duduk tepi jalan besar ni , dengan bnyaknya lori besar lalu , sedih sedih..

Tapi alhamdulillah dapat jugak sampai kampung, 










hee. happy happy walaupun dapat balik kejap je.

After 2 days balik Klang,My Big Brother Asyraf (Eddy) datang rumah syera, happy sangat.
Raz, redzuan, eddy 

Awek syera handsome kn ? haha

Esoknya Raya Openhouse sedara syera,Enjoy gilaa !
Lovely Atikah 
Lovely Aqilah  
Nash ! 
 Lovely Fatimah 
 Lovely Lia
 Kulah Polka 

My OKU Brother (Redzuan)


31-Merdeka day ! Raya dengan Boy & Ayie Shukri


1sept : Raya kat gombak rumah Siti Amira Razaman . she is so pretty . jelly okey. 

Best and terharu sangat dapat jumpa Amira yang manja nieyh. Seronok dapat kenal dengan abbie boo. And seronok sangat kena perli dengan abang mat.And thanks kat Khairul Rafiq(Boy) sebab teman syera pegi rumah mira walaupun hari hujan and jalan jam.Thanks to My sweetheart Nur Afrina Syazwani sebab teman syera & melayan kerenah syera. I love you so much adik. And The best things is Syera dapat jumpa Baby masa raya ni sekali lagi, but takde masa nk tegur2 sangat just sebut nama salam and bla. haha whatever. yang penting enjoy !

 Mereka buddyz !

(Mat.Abbie.Baby.Mira)

Nur Afrina Syazwani Sha'ri


Yes Kami Sweet ! 
  
Khairul Rafiq (Boy)
Thanks all my friend sebab sudi raya tahun 2013 ni dengan syera. Love you all ! Hope Tahun Depan Masih ada Raya Untuk Syera. Kalau boleh nak Sambut Raya puas puas lagi. Syukur Alhamdulillah. Raya tahun ni much better :)

Thanks sebab sudi baca :*

No comments:

Post a Comment