Pelancong

Friday, 16 November 2012

Kisah Aku & Dia ..

Hai asslamulaikum kepada pembaca blogger aku , ehem ehem , mimi nak story about kisah mimi dengan dia sejak pertama kali lagi kenal :)

Kisahnya bermula dari "MUKABUKU" frist Mimi add dia sebab mimi suka sangat nama dia .. haha lols . bila dia da appve . mimi stalker dia , mimi  terjatuh haty pulak kat dia. Perasaan tu tetiba je wujud . begong kan baru je kenal da jatuh haty .. aduii , dia try Im mimi tapi tak bole balas cos internet sangat slow . so kitaorg main comment comment je lahh .. Mimi ada update status then dia bole plak comment yang jom couple , dahh la mimi suka dia dia cakap mcm tu tekejut mimi.. kesengalan mimi terus IM dia bg num . haha lols .. 2 hari kemudian mimi tanya dia serious or tak dia kata serious . tapi mimi still tak percaya .esok malamnya dia call then ajak keluar , OMG mimi tak bole la amin .. sorry . hehe :)

Amin beli num celcom , sama dengan mimi , hari hari kitaorg gayut .. So sweet!! seriously mimi tak akn lupakan kenangan itu..
Sampaikan kitaorg g sekola tak tdo greatt !!!

2minngu pertama kami okeyy .. Amin da buat mimi sayang  kat dia .. baru sayang je .. hehehe , kebetulan 20jun mimi turun (PJ) mimi call amin cakap nak jumpa after dia balik sekola .. Kamin dapat jumpa .. Tapi kejapp jee, sebab mak dia ambik dia balik . Mimi tak kisah sangat lah janji dapat jumpa .:)

Magrib mimi sampai umah , Mimi call dia "I da selamat sampai rumah" hihihi :) Malam sikit pukul 9 mimi on9 ingat nak usha fb dia . tengok tengok "ADD FRIEND" whattt ? memey ah memang mimi begang giler time tu. Mimi try call dia tapi asik * VOICE MAIL* hanya allah je yang tau sakit mcm mne hati mimi . Tapi member dia ADAM try cool kan mimi .. terima kasih adam .. takkan ku lupa jasamu . hihihi :P On pukul 12tghmlm "WOWWW ADA RELAYY BAII DENGAN S* Z* GREATT!! LAWA PLAK TU :( TIME TO MOVE ON"
Masih mencuba untuk call amin .. tutt tutt tuttt " Hello " dengan suara yang ngantok "Bie cantik relay you ye ? sampai haty remove i " Amin jawap " facebook kena HACK la sayangg "
Alasan yang sangat greatt ..

Esok mimi call dia buat mcm biasa mcm takde pape mimi cakap maybe bufday nanty turun PJ lagi nak jumpa u . hee :)KAlau sudi datangg laaa.. *ITULAH LAST CALL DARI MIMI* after that mimi malsss nak call dia . MIMI CALL ADAM JEE . Sebab mimi dapat rasakan S* Z* N AMIN BETUL BETUL COUPLE .. So malss nak gangu hidup orangg hope bahagia jee *DALAM HATY SEBENARNYA PATAHH SERIBUU*
APAPUN MIMI KAN BUAT FAKE SMILEE ^^

PADA 9.7 Sangat tak dipercayai yang AMIN datang jumpa MIMI. BAJU SAMA PLAK TUU . Sangat sebak tengok muka dia time tu .. Amin tegur mimi says where is your family nak jumpa dorngg ! Ohh Maii , mimi pun bawak la dia jumpa mereka . tak sangka sangat mereka suka dengan Amin .. *HATIKU YANG LUKA TERUBAT SEDIKIT*
Time balik kita tangkap gambar

  
soo sweetkan :)

after jumpa ni baru hubungan kami oke sikit .. Tapi mimi still tak contct dia . haha sengal kan mimi ^^ dua hari kemudian Amin call mimi time kat sekolahh . Terkejut Mimi !! Asal Ingat dia time tu lah dia suru call ^^

Tak lama kemudian Mimi tgk Status S*Z* SINGLE. rupa rupanya dorang da breakk . urmm asal dorang break ?! couple je laa. kan kann.. hahaha .terserlahkeselankaumimi 
 After that kita cntct tak cntct , mimi selesa dengan cara mcm tu tapi tak tau la AMIN mcm mne kan .. ^^

sebulan setegah tak jumpa . time raya tetiba amin text cakap nak datangg . Kebetulan nenek n family ada kat rumah , dia pon datang laa. Tak sangka Family pon suka dia . awww ..Yang sangat best pasal AMIN dia buat rumah mimi mcm rumah dia .. sweet sangat . FRIST time jumpa boyfrengg mcm ni <3 okeyh now baru aku jatuh CINTAA !! See Take a pic again . Tapi kalini overr ^^



Ramai cakp muka kami sama.. betul kee? haa kalu sama orang tua tua cakap jodoh panjangg. Mimi harap jodoh mimi panjang dengan dia . sebab mimi bukan setakat sayang je kat dia sekarang . sudaah jatuh cinta .. haha ! parah Parahh ..
Ehem ehem mama ajak amin g kenduri pakusu . Aku harap sangat dia datang . tengok tengok dia datng naik moto panas panas . Atototo . Abis hitam baby aku ni and Yeyy . Dia da jumpa dengan semua family aku . and semua suka ABANG AMIN! kira LULUS laaa. haha ! Kita snap lagi ^^


Act ramai kawan gambar ni . sweet gituu.. Kalau korang nak tau hubungan kami sekarang da okeyhh sangat . cuma hary tuhh hp dia hilang dan mimi rinduu sngat kat dia , then akhirnya sekarang dia  da ada hp baru then bole cntct selalu .. ILOVEYOUSOMUCH!

Apa yang Mimi harap Amin bole jaga Mimi <3

LOVE STORYY !!

ILOVEYOU NUR AMIN IMRAN !! 



No comments:

Post a Comment